Hai,

 

Wat leuk dat je mijn winkel hebt gevonden.

Allereerst zal ik mijzelf maar even voorstellen. Ik ben Annette de Jonge. Getrouwd, moeder van 2 kids en woon - en werkzaam in de Bollenstreek, Nederland.

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met mijn verschillende hobby’s. Één ervan, of eigenlijk 2, is sieraden maken en haken, en vanuit daar is 2 Love It ontstaan.

Wat vind ik dat fijn en leuk om te doen. Naast de unieke, handgemaakte, sieraden ontwerp en maak ik inmiddels ook diverse modeaccessoires zelf. Daardoor is een ruime keuze in mijn webshop ontstaan.

Tegelijk kan ik ook tegemoet komen aan de wensen van mijn klanten. Zo kunnen veel sieraden op maat gemaakt worden. Misschien wil je een sieraad of accessoires laten personaliseren? Ook dit is mogelijk. En heb je speciale wensen die niet benoemd worden? Laat het mij weten, er zijn heel veel mogelijkheden die we dan samen kunnen bekijken.

Wil je mijn producten graag in het echt zien? Dat kan volgens afspraak.

Woon je in de buurt en wil je graag wat bestellen? Dan kun je het ook zelf ophalen volgens afspraak en eventueel andere artikelen desgewenst eerst bekijken.

Hou 2 Love It in de gaten op de webshop, Facebook Instagram & TikTok voor de nieuwste artikelen, trends en filmpjes.

 

Enjoy!

2 Love It:

 Annette de Jonge

© 2016 - 2023 2 Love It | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel