Sieraden van polymeer klei

Artikel 1 van 10

Begin 2022 ben ik begonnen met het maken van polymeer klei sieraden. Het leuke hiervan is dat je eindeloos kunt ontwerpen, kleuren mengen, vormen maken, details toevoegen en nog heel veel meer.

Waarom kiezen voor polymeer sieraden?

Het voordeel van polymeer sieraden is dat ze praktisch niks wegen. Een paar oorbellen zal bijvoorbeeld rond de 2 á 4 gram wegen. En hou je van statement (grote) oorbellen dan kom je misschien rond de 8 á 10 gram uit waardoor deze sieraden uitermate prettig te dragen zijn. En de metalen onderdelen aan sieraden zijn altijd van stainless steel (RVS). En ze hebben een zachtere afwerking als andere materialen.

Deze sieraden kun je eindeloos matchen met bijvoorbeeld een casual look maar ook als je een zakelijke outfit draagt. En andere oorbellen combineren weer geweldig met een cocktailjurkje als je uit gaat. Een Chique diner of misschien wel voor de feestdagen. Voor iedere gelegenheid is er wel wat wils. 

Polymeer sieraden in mijn webwinkel worden altijd afgewerkt met stainless steel (RVS) onderdelen. Daardoor blijven de sieraden altijd mooi en raad ik altijd aan de volgende "onderhoud tips" in oog te houden. 

Onderhoud polymeer sieraden.

Ja, ook sieraden hebben enig liefde, aandacht en onderhoud nodig.

  • Voor sieraden van polymeer klei betekent het dat je ze af en toe met een niet te vochtig doekje kan afnemen of een watstaafje als je ze wil schoonmaken.
  • Je kunt ze opwrijven met wat vaseline, handcréme of een stuk oud spijkerstof. Dit geldt trouwens niet voor sieraden die afgewerkt zijn met resin. Indien sieraden afgewerkt zijn met resin in mijn webshop kun je dat lezen in de omschrijving van het betreffende artikel.
  • Buig de oorbellen niet.
  • Wees voorzichtig met parfum en haarproducten. Liever spuit je dat niet op je sieraden en doe je parfum en je haar voor je je sieraden om doet.
  • Houd ze niet in of om tijdens douchen, zwemmen. Droog je sieraden anders zo snel mogelijk af.
  • Bewaar je sieraden altijd op een donker plek. Het liefs in een sieradenkast of kistje waar je ze apart kan bewaren van andere sieraden.

Voor nog meer tips van overige sieraden verwijs ik je graag naar het artikel: hoe houd ik mijn sieraden mooi? Klik hier.

De polymeer sieraden worden volledig door mij, met liefde en precisie, gemaakt. Elke sieraad is uniek en daarom is het mogelijk dat bijvoorbeeld niet elke oorbel precies hetzelfde is. Of dat de ene ring of sjaalspeld iets verschilt van de andere. Hierdoor heb je wel een orginele, unieke sieraden die in beperkte oplages verkrijgbaar zijn.

 

© 2016 - 2024 2 Love It | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel