Hoe krijg ik mijn armband om?

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

We kennen het allemaal wel. Heb je die leuke outfit aan waar die toffe armband geweldig bij matcht, krijg je hem niet vast. De meeste armbandjes worden afgewerkt met karabijn slotjes en deze zijn niet altijd makkelijk te sluiten als je alleen ben. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een andere sluiting op je armbanden te laten zetten maar het is natuurlijk fijner als je je armband om krijgt zonder hulp van anderen. 

En natuurlijk zijn er een aantal foefjes voor. Ik zet ze graag voor je op een rij.

  • Heb je een elastiekje of plakband in huis? Maak deze vast aan je armband. Deze kan nu geen kant meer op en zo maak je de uiteindes van je armband gemakkelijk aan elkaar vast.
  • Pak een paperclip en haal deze uit elkaar zo dat je aan beide zijde een ronding hebt. Haal één zijde door je armband en hou de andere zijde met dezelfde hand als waar je de armband wil dragen vast, maak nu het slotje vast.
  • Heb je een grote knijper? Bevestig het uiteinde van je armband in de knijper en houd de knijper vast met de hand waar je armband om wil doen. Je kunt nu het slotje aan het ringetje dicht maken.

Et voila, je kan nu zonder hulp van andere met gemak je eigen armbanden om doen. Blijf je het toch lastig vinden? Dan zijn magneetsluiting ,kapitelslotje of schuifknoop wellicht de oplossing. Misschien is het zelfs mogelijk om je armband op elastiek te laten maken. Hierbij is een slotje helemaal niet nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de whatsapp button onderaan deze pagina. Je kan ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

© 2016 - 2022 2 Love It | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel